Sticla SGG PLANITHERM 4S este o sticla clara cu depuneri care asigura, in acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului iar reflexivitatea confera oricarui spatiu un aspect elegant. 

AVANTAJE: confort 4 anotimpuri

Primavara:
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai conteaza.
In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG PLANITHERM 4S permite:
- sporirea confortului;
- reducerea costurilor.

Vara:
Datorita functiei sale de control solar, sticla SGG PLANITHERM 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:
- reducerea costurilor de racire;
- temperatura ideala si protejarea mobilei.

Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a primii cele mai noi informatii despre oferte si produse!
PRODUS NOU
BENEFICII
LANSAREA NOULUI WEBSITE
Venind in intampinarea clientilor nostri, Dako Distribution lanseaza noul website de prezentare al produselor si serviciilor noastre!
Noul website ofera o cale de comunicare mult mai accesibila si mai bine structurata intr-un format vizual atractiv pentru cei care folosesc in mod normal Internetul pentru informare cu privire la produsele si serviciile noastre.
Website-ul este structurat in doua  divizii: divizia sticla si divizia rame pentru tablouri!
Website-ul diviziei rame pentru tablouri beneficiaza de avantajele care le confera o platforma de comert electronic avansata!

Click aici pentru a accesa website-ul Dako rame pentru tablouri!


NEWSLETTER
NOUTATI
Sticla a devenit un element indispensabil in designul interior. Fie ca vorbim de mobilier, oglinzi, pereti despartitori sticla confera o multitudine de posibilitati de folosire.
 
Dako Distribution 2011. Toate drepturile rezervate.
PARTENERI