Dako Distribution 2011. Toate drepturile rezervate.
PARTENERI
BENEFICIILE UTILIZARII PRODUSELOR NOASTRE

Sticla este un material cu adevarat unic, aduce lumina si confortul in casa dvs.
Este un element esential de design si functionalitate a oricarei cladiri.

Fie izolarea termica, reducerea zgomotului, controlul solar, usurinta intretinerii, securitatea sau pur si simplu aspectul - produsele noastre reprezinta o solutie care satisface fiecare necesitate.


Beneficiati de experienta unui producator consacrat
Pastrati racoarea si caldura de-a lungul intregului an
Protectie impotriva zgomotului excesiv

Design de interior inovativ

Control vizual si lumina


Geam laminat si geam securizat

Sticla SGG PLANITHERM 4S este o sticla clara cu depuneri care asigura, in acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului iar reflexivitatea confera oricarui spatiu un aspect elegant. 
Primavara:
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai conteaza.
In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG PLANITHERM 4S permite:
- sporirea confortului;
- reducerea costurilor.

Vara:
Datorita functiei sale de control solar, sticla SGG PLANITHERM 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:
- reducerea costurilor de racire;
- temperatura ideala si protejarea mobilei.

Toamna:
Cu SGG PLANITHERM 4S, tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:
- sporirea confortului;
- reducerea costurilor.

Iarna:
Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4S ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:
- caldura si confort;
- economii semnificative pentru incalzire.
Sticla SGG PLANITHERM 4S este ideala pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate. Caracteristicile sale permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, sere).
Vitrajul dublu realizat cu SGG PLANITHERM 4S se combina perfect cu toate tipurile de tamplarie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.